SPAR 50% - Find dine kærlighedsværdier og vælg rigtig i kærlighed

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

242968236_4263298340449489_4709427208229466393_n

SPAR 50% - Find dine kærlighedsværdier og vælg rigtig i kærlighed

Hvad er en værdi?

Og nu mener jeg ikke værdi i form af penge. Nej, jeg mener livsværdier og i særdeleshed i kærlighedsværdierne. En kærlighedsværdi er en tilstand eller rent ud sagt en følelse. En følelse, som du bliver nød til at stræbe efter at have, for at føle ægte i livsglæde.

Når vi snakker kærlighed, har vi alle hørt om at vi skal kunne leve et liv, der fylder os op, uden at en udefrakommende skal gøre det for os. Derfra tiltrækker vi langt bedre match, fordi den partner vi oftest vælger, er et spejl på hvor vi selv står i forhold til de værdier vi lever efter og vores selvværd.

Dvs. at jo mere du stræber efter at leve efter dine dybeste værdier, jo mere vil du tiltrække en partner, som matcher dig med disse værdier. Det kræver dog at du kender dine egen værdier.

Som sagt, så er dine værdier nok ikke som du tror. Værdier kan nemlig også være negative følelser som du ubevidst, er kommet til at leve efter.

Du kan derfor risikere, sådan lidt lettere tilfældigt at støde ind i partnere, som udadtil virker rigtige for dig. Men hvis I ikke som minimum har 1-2 fælles værdier, så kan det nemt gøre det svært for jer at nå hinanden. Og hvis du ikke lever efter nogle styrkende og positive værdier, så forestil dig at være i forhold med en partner der spejler dig i netop disse? Av av ik?

Tro mig, jeg har selv været der, hvor vi på trods af dybe følelser for hinanden, måtte afslutte vores forhold, fordi vores ønsker og behov her i livet, simpelthen lå for langt fra hinanden. Det sluger kærlighedsfølelsen for hinanden og det kræver store kompromiser for at kunne opretholde kærligheden og fortsat gøre den ligeværdig. Til sidst måtte vi stoppe det, inden vi sårede hinanden alt for meget.

Fordi ligesom med skygger, så vil det som du ikke vil være ved, ramme dig som en boomerang. Der vil altid være en konsekvens, når du ikke er tro mod dig selv. Er du virkelig villig til at betale den pris?

Jeg vil så gerne skåne dig fra det jeg oplevede. Så derfor har jeg lavet denne mini online workshop, som vil gøre dig bevidst om dine dybeste værdier, og hjælpe dig i gang med hvordan du så lever efter de værdier, du vælger at leve efter.

Workshoppen varer kun 10 min, men selve DIN proces, vil selvfølgelig vare længere, så sæt liiidt mere end 10 min af til denne workshop. Du skal give dig selv tid til at gå i dybden med dine værdier.

DKK 276
Total due DKK 276

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.